Förskolan Måsen en dag i mars :-)

Var nere på min son Isacs förskola i veckan och tog lite bilder. Det var en dag som gick från att vara strålande sol på morgonen till att bli väldigt dimmigt. Så en del av bilderna blev som att det ligger en vit hinna över…. Ja, ja, det blev i alla fall en del bilder på de barn som var ute vid det här tillfället. Här är en del 🙂

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2012/03/31 - 16:40

    Sofie - Vilka fantastiska bilder på barnen!

  • 2012/04/01 - 1:06

    Eva - Oj så fina bilder, tack Bosse

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*