Det stundar bröllop…Petra och Kristof

I dag var jag och träffade Petra och Kristof för första gången. Ett fantastiskt härligt och trevligt par 🙂
De ska gifta sig lördagen den 5/6 i Snöstorps kyrka och jag har blivit tillfrågad om jag kan föreviga dem (i och utanför kyrkan samt porträttbilder efter). Kan dock säga att jag först tackade nej… Att fotografera ett bröllop är ett stort ansvar och jag har inte så mycket vana från det. Jag har dessutom andra åttaganden den dagen…. men, men, nu är det i alla fall bestämt 🙂

Så i dag hade vi bestämt träff för att gå igenom lite bildidéer och för att lära känna varandra lite bättre. Tanken var också att vi skulle åka till kyrkan för att se hur det såg ut där e t c men kunde man tänka sig – den var stängd….. Lite snopet men det är ju som det är. Får komma tillbaka en annan dag. Jag ska ju även prata med prästen.

Efter vi varit vid kyrkan åkte vi iväg för att försöka hitta en plats för att ta porträttbilderna. Vi hittade ett… 🙂 Nu får vi bara hoppas att det blir ok väder och inte regn. Men med den svenska sommaren kan man aldrig veta….

Här är ett par bilder från dagen. Visst är det härliga? Ska bli jätteroligt att nu få föreviga dem på deras stora dag och vi ska ha ”sk-it skoj”!

pinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2010/05/17 - 9:28

    Jan "kusin" - Du har absolut ingen anledning att tveka, SUVERÄNA bilder.
    Petra lyser som en sol på jobbet och de tyckte att ni hade en
    härlig dag med underbara bilder och rätt platser.
    Vi hörs & syns

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*