Modeller efterlyses. För egen fotografering och kommersiellt.

20140528_ovik_bystroms_0196pinimage

Vill du bli modell?

Jag kommer under 2016 att försöka bygga upp en portfolio med porträtt bilder där jag ljussatt modellen i en  s k On Location miljö, dvs på annan plats än i en studio. Fotograferingen kommer ske med olika ljussättningar och där jag kommer blanda befintligt ljus med studioblixtar/kamerablixtar. Jag söker därför nu personer som kan ställa upp som modell. En modell för mig är vem som helst. Du kan vara kort, lång, smal eller fylligare, ung eller gammal, man eller kvinna kort sagt det har ingen som helst betydelse vem du är eller ser ut (därför lägger jag inte till en bild för detta inlägg…). Det enda jag önskar är att du har/är:

Tålamod.
Jag kan lägga ner lite tid vid fototillfället att få till ljus och miljön som jag tänkt.

Barnasinnet kvar
Jag kommer ibland försöka skoja till bilden eller göra den okonventionell.

Ekonomiskt oberoende….
Ingen ersättning kommer utgå utan den ersättningen som du kommer få är högupplösta bilder från fotosessionen för eget privat bruk. Dessa kan du sedan skriva ut, lägga på sociala medier e t c men de får dock inte användas kommersiellt.

Linslus
Bilderna som jag tar vid dessa tillfällen innebär även att du kommer ge mig fri tillåtelse att publicera dem fritt och användas i min marknadsföring. Oavsett vilket media jag väljer. Men för dig spelar det ingen roll för det som är roligast för dig är att synas 🙂

Det finns ingen tidsram eller tidsaspekt utan jag kommer fotografera för min portfolio när jag har tid och möjlighet. Det innebär därför att jag kommer kontakta dig ibland med kort varsel och ibland med lite längre framförhållning. Finns inget krav på något sätt att du alltid kan eller säger ja. Kan du och vill vid det aktuella tillfället är det toppen men som sagt – vi har många en tidsproblematik 🙂

Kommersiell fotografering
Jag har bland mina kunder företag och organisationer och ibland så innebär det vid dessa fotograferingstillfällen att det behövs modeller. Även här är det ”vanliga” människor som efterfrågas och inte någon modell från olika magasin. Vid dessa tillfällen kan det utgå ersättning för din medverkan.

Verkar något av detta intressant att medverka i så maila mig på bosse(at)bossefoto.se.
Observera även att det kommer skrivas ett s k modell kontrakt med dig där alla villkor e t c finns med.
Det är en säkerhet både för dig och mig.

Hoppas på ditt intresse!

Bosse

 

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
 • 2016/01/06 - 20:44

  Elvira Beqiri - Hej Bosse, tycker det låter roligt. Ställer gärna upp
  Mvh Ella

 • 2016/01/06 - 20:46

  Ammi hysen - Är 4ÅR gammal har 3 barn och bor i skepplanda. Jag studerar till teckenspråkstolk. Frågor om mig?
  Mvh ammi hysen

 • 2016/01/06 - 20:49

  Nathalie Andersson - Har aldrig stott som modell så jag tyckte det skulle vara kul att prova på att få stå modell

 • 2016/01/06 - 21:29

  Simone Svensson - Ställer gärna upp. Skulle tycka det vore kul.

  Med vänlig hälsning
  Simone Svensson

 • 2016/01/06 - 22:49

  Gittan - Jag och Flisan ställer upp om du vill

 • 2016/01/06 - 22:57

  Camilla Svenäng - Jag tycker det låter roligt. Du vet nog vem jag är. 40 år, kvinna, en del tatueringar, yogar, har border collie… Får du några ideér kring vad du skulle tycka var kul så hör av dig.

 • 2016/01/07 - 10:45

  Josefine bernhardt - Jag skulle vatt intresserad att vara modell skulle även vatt kul att ta foton med min bil också 🙂

 • 2016/01/10 - 10:31

  Benita - Visst jag har tid att klä ut mig till påskkärring 🙂

 • 2016/01/16 - 22:03

  Anette Haglund - En gravid 25årig Halmstadbo är mycket intresserad. Jag har bf 25/5 så när våren kommer har jag den fina ordentliga bebismagen hör av dig om de är intressant. Mvh

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*