Barnfotografering

I dag fick vi besök av en kamrat och hennes 2 barn, Sara och Arvid. Båda barnen är adopterade från Korea och Agneta, som mamman heter, önskade bilder på dem i en traditionell koreansk dräkt. När man genomför en adoption åtar man även sig att med jämna mellanrum rapportera till ursprungslandet om hur det går. Man önskar även bilder på barnet. Så det var till ett sådant här tillfälle som fotograferingen skulle ske till. Kan väl säga att det var med nöd och näppe att vi fick ett kort på dem enskilt… Tillsammans gick det bara inte då barn ibland är väldigt livliga och nyfikna vilket syskonen var i dag 🙂 Det är därför bilden på Sara är ganska ”tight” – fick bara in ett som blev ok 🙂 Hade gärna önskat med utrymme men det är ju som det är.

Givetvis så var min son Isac med och krävde att även han skulle få bli fotograferad i sin kinadräkt….. Men vi kunde i alla fall skjuta på den till senare på kvällen. Tog flera kort på honom och är ett par exemel.

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2011/11/17 - 17:28

    SLT-A77 - Tja, det är min första kolla på din blogg! Vi är en grupp frivilliga och börja ett helt nytt initiativ i en regional gemenskap i exakt samma nisch. Din blogg givit oss värdefull information att arbeta med. Du har gjort ett fantastiskt arbete!

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*