Isac i vår trädgård

Tog ut Isac i kväll i trådgården för att testa lite bilder med en TTL-kabeln och en blixt i en Softbox. Kommer lägga ut lite fler bilder senare men här är i alla fall ett smakprov på vår lilla älskling. Håller på att förbättra mina kunskaper med att använda blixtar även utomhus. Tycker det är riktigt roligt och att man kan få en dimension till på något sätt. För detta ändamål har jag även bestämt mig för att invenstera i Pocket Wizards nya system för trådlös blixtfotografering. De är otroligt dyra men jag hoppas att de ska vara värt min investering….. De är beställda och jag hoppas att jag får dem i veckan så jag hinner prova och lära mig dem innan helgen då jag har ett bröllop och ett företagsevent att fotografera 🙂

pinimage

Det är gott med gräs 🙂

Bilden är tagen med Canon Mark 5D II, 85 mm 1,2 L (bländare 2.0), Blixt 580 II och Softbox från Lastorlite

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*