Leo

En av sommarens fotosessionen och den här gången var det på underbara Leo. En härlig lite kille och som hade bus både i blick och kropp. Vi hade en härlig kväll nere i Skälvik (Vilshärad) tillsammans med hans mamma Yvonne. Tack för en rolig stund!

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
 • 2013/08/22 - 22:51

  Morgan Stoltz - Vilken härlig liten busunge 🙂
  Och jättefina bilder Bosse.

  Önskar dig och familjen en riktigt trevlig helg !

  Med Vänliga Hälsningar
  Morgan Stoltz / Haverdal

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*