Farsdag

pinimage

I dag var det fars dag och jag blev direkt på morgonen firad av min härliga fru och son Isac. Fick en isskrapsvante (hur har jag klarat mig utan…), matta till bagaget i bilen och ett par strumpor. Inte att förglömma att frukosten blev serverad 🙂 Efter jag ätit frukost bar det iväg för att göra ett fotouppdrag genom att ta lite bilder på 3 barn i en familj. Tyvärr så var vädret ganska grått och trist i dag men det blev i alla fall ett par bilder som blev bra tror jag.

På eftermiddagen kom mina föräldrar upp och fick kaffe och kaka. Passade då även på att gratulera pappa. Bilden ovan är tagen på Isac då han har krupit upp i sin farmors knä och tagit för sig av både kärlek och hennes kaffe 🙂 Är i skenet av levande sterainljus. Är tacksam för de objektiv som jag har som är så ljuskänsliga som bl a mitt 50 mm 1, 4 är. I kombination med Canon Eos 5D så fungerar det jättebra då den kan leverera ok bilder upp till ca 3200 ISO som ovan är tagen i.

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*