Fotbollsträning

Länge sedan jag la upp några bilder. Det har tyvärr inte blivit så mycket fotograferande den sista tiden. Har gjort en del företagsjobb men det är inget som jag kan eller vill lägga upp här på min blogg 🙂 Men för ett par veckor sedan så hade jag med min kamera på Isacs fotobollträning med Gais:s 06/07 lag. Tyvärr så hade han inte så mycket bollkontakt när jag hade kameran med så man kan kanske undra om det verkligen var fotboll som han spelar 🙂

Fotboll har Isac spelat sedan september och tycker för det mesta att det är roligt. Men sista träningen så krockade han med en annan och efter det så ville han inte spela mer den dagen. Men det berodde nog mest på att han var lite trött och hängig från början. Han frågade i alla fall varför han inte fick träna i tisdag när det var höstlov 🙂

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2011/11/25 - 9:18

    Bengt Bergholm - Du är en grymt skicklig barnfotograf Bosse.

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*