Siri

Fick i uppdrag av min bror och svägerska att försöka ta ett kort som de skulle använda som julkort på barnen, dvs Noha, Siri och Elis. För att göra en lång historia kort så blev det tillslut ett kort som gick att använda…… Men det tog 3 olika tillfällen under kvällen där vi passade på att äta middag tillsammans. Kan väl säga så här – barn har egna viljor. Ni som är vänner till dem kommer säkert få slutresultatet i brevlådan inom kort…. Efter jul kommer jag nog lägga ut det tillsammans med vårt egna på vår lilla Isac. Så istället för detta kort så lägger jag ut ett kort som jag passade på att ta på Siri….. Har lagt på lite brus i bilden 🙂

Siri - Cool tjej :-)pinimage

Siri - Cool tjej 🙂

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*