Äntligen – studio… :-)

Jag har nu äntligen fått en liten studio hemma…. Fick i fredags min ställning för att sätta upp bakgrunder på samt 2 pappersbakgrunder, super white och svart. Bredden är 2,75 så det räcker rätt bra. Tvingade ner frugan och son för att kunna ta ett par testbilder i dag. Var jätteroligt 🙂 Inser dock direkt att det här med att sätta ljus – ja, det är en vetenskap i sig 🙂 Har 3 blixtar, en softbox och 2 paraplyer att ”leka” med. Ska även fixa lite mer tillbehör inom kort.

Lägger upp 2 porträttkort på mina 2 älsklingar. Även om min fru protestera och tycker att hon inte var vare sig sminkad eller kammad.. 🙂 Personligen tycker jag att det blev levande kort. Varför ska allt vara så tillrättalagt 🙂

Är det någon som nu läser detta och vill ha lite kort t ex inför julen i min studio – hör av er. Kontaktuppgifter hittar ni ovan.

helena_isac_091122pinimage

helena_isac_091122_no2pinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*