Kickis och Mackans bröllop i Steninge Kyrka

Ja, här kommer då ett urval från den stora dagen för Kickis och Mackan. Bilderna tog vi först nere i Steninge och därefter begav vi oss till Steninge Kyrka för vigseln. Som jag tidigare har skrivit så hade vi sagolik tur med vädret, även om den starka solen skapade vissa bekymmer. Men regnet höll sig borta den här dagen vilket brudparet naturligtvis var tacksamma för 🙂 Återigen, tack för förtroendet att få fotografera ert bröllop!

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2012/08/09 - 13:38

    Nina - Hej Bosse! Det var allt för länge sedan jag var inne på din sida och tittade. Vilka fina bilder du tar, verkligen inspirerande!

    Hoppas att allt är bra med dig!

    Kram Nina

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*