Emma och Elin

Är otroligt dålig på att blogga nu för tiden…… Har en hel del bilder som borde ut men tiden bara rinner i  väg. Ja, dålig ursäkt, jag vet. Men i kväll så hade jag en av mina barnfotograferingar och som jag ska blogga lite kort om. Var syskonen Emma och Elin som jag tog lite bilder på nere på stranden i Vilshärad, min utomhusstudio 🙂 Var en härlig kväll och jag tror det blev många härliga bilder på dem tillsammans och enskilt. Här nedan är ett exempel. Fler kommer när föräldrarna har fått se alla bilderna och sagt sitt 🙂

Är du intresserad själv av en fotosession så hör av dig. Finns möjlighet nu under september att få till lite härliga höstbilder. Varför inte tänka på julklappar redan nu och göra t ex härliga canvastavlor och ge bort? 🙂

pinimage

 

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*