Om Bossefoto.

Jag är en frilandsfotograf som i huvudsak fotograferar uppdrag inom porträtt och landskap och där jag vänder mig både till privatpersoner och företag/organisationer. Sedan ett par år tillbaka driver jag en enskild firma och som jag kort och gått marknadsför som bossefoto.se. Jag har därmed F-skatt.

Det som jag oftast anlitas till, och som jag finner väldigt stor glädje i, är som barn- och familjefotograf. Kan erbjuda både klassiska studio porträtt (vi kan träffas antingen hemma hos mig eller hemma hos dig som kund) och fotografering utomhus. En personlig favorit plats för mig är stranden ner i Vilshärad som bjuder på varierande miljöer med som alltid ramars in av vacker natur. Många av mina bilder är fotograferade här och som kunderna har uppskattat väldigt mycket. Men även specifika önskemål om plats för fotograferingen försöker jag tillgodo se i mesta möjliga mån.

Jag åtar mig bröllopsfotografering och där jag kan erbjuda förmånliga paket. För närmare information om priser e t c se på ”Prislista”.

Jag hoppas att du ska finna mina tjänster intressanta att anlita. Kontakta mig på bosse(at)bossefoto.se eller 0738-289567 för ett förutsättningslöst möte.

Bästa hälsningar

Bosse

Mina senaste Blogg inlägg: