Emma och Elin 2 :-)

Har suttit och lekt lite med bilderna som jag tog på Emma och Elin för ett par veckor sedan nere på Vilshärads strand. Föräldrarna har nu fått sin CD och sett alla bilderna. Dessa bilder nedan är dock justerade lite av mig och där jag valt att köra lite olika bildstilar. Över lag så tog jag bilderna medvetet lite överexponerade för att få ljusa och ”luftiga” bilder. Så om du upplever att de i vissa partier är lite utfrätta så kan det mycket väl stämma 🙂

Ja, detta var de sista sommarbilderna och man längtar väl lite tillbaka. För nu går vi in i hösten med stormsteg. Men det ger ju även möjlighet till vackra och härliga höstbilder 🙂 Så hör av dig om vill boka en fotosession för dig och din familj. Eller varför inte ge bort en i gåva?

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*