Familjen Martinsson / Westerber

Jag har insett att jag är tyvärr är väldigt dålig på att uppdatera den här hemsidan/bloggen. Är många bilder och fotograferingar som inte kommer upp här pga att tiden helt enkelt inte räcker till. Men nu när jag har semester och ledighet så tänkte jag försöka komplettera upp en del av alla de bilder som jag tagit sedan december förra året… Så här är en fotosession som jag gjorde i maj på familjen Marinsson / Westerber och deras härliga barn Julia och Linnea. Var en helg i maj som vi träffades en morgon på Vilshärad strand.

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*