Nelly och Nathalie (samt Viktor och Teres :-)

I mitten av maj så var jag ute och fotograferade barnen Nelly och Nathalie och deras föräldrar Terese och Victor. Vi hade bestämt fotografering redan förra året men av olika skäl så blev det inte av. Var nästan att det inte blev av den här gången heller då vi väntade att det skulle börja regna. Något som det även gjorde precis när vi kände vi var klara…. Ibland ska man ha tur 🙂 Det var dock rätt tråkigt ljus men lite bilder blev det i alla fall 🙂

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2013/08/08 - 9:59

    Dålig lukt - Åh vad roligt, och superfina bilder som alltid!! 🙂

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*