Adelsö

I tisdags åkte jag, min fru och Isac upp till våra goda vänner Maria, Fredrik och Charlie i Stockholm. Charlie är också adopterad och kom samtidigt med Isac till Sverige. De har ett fullständigt upperbart lantställe på Adelsö som ligger i Mälarens skärgård. Vi hade fantastiskt tur med vädret och tog under onsdagen en liten båttur till Birka och som ligger på grannön Björkö. Vi fick även besök under onsdagen och torsdagen av Britta, Bengt, Henry och Daniel. Henry är också en kille som blev adopterad samtidigt med Isac och Charlie.Jag hade naturligtvis med kamera under vistelsen så här kommer lite bilder.

Tack Maria och Fredrik för er gästfrihet och den goda maten! Vi ses snart igen.

Charliepinimage

Charlie

Isac, Helena och Anskarskorsetpinimage

Isac, Helena och Anskarskorset

henry_isac_charliepinimage

T.v: Britta och Henry T.h: Isac och Charlie leker

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*