Isac – On The Beach

Gjorde ett nytt försök att komma ner till stranden i dag för att ta lite bilder som jag skulle gör om till svartvitt. Men det var bara att konstatera att vi hade annorlunda väder och molnformationer i Gulllbrandstorp, ca 2,5 km från stranden…. Trodde att det skulle vara ett bra ljus men det var alldeles för starkt återigen nere påstranden. Passade ändå på att försöka ta lite kort på vår lille kabrat… Men det var lättare sagt än gjort. Var ensam och Isac ville bara klänga på mig hela tiden där jag låg ner på stranden för att försöka få till en bra vinkel. Ja, ja ett par blev det till sist i alla fall och som ni ser nedan. Ha det! Bosse
_MG_9344pinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*