Ser du mig?

Tog en bild på Isac i en soffa som vi ev. ska sälja och som jag dragit in i studion. Isac ligger i soffan, stannar upp, och frågar mig – ”Ser du mig?”. Jag gillar verkligen bilden själv. Det är ett ”snap shot” och jag där för en gång skull ha fångat honom lite sårbar och allvarlig. Bilden speglar inte honom som person på något sätt då han verkligen är en spelevink och nästan alltid glad. Men bilden i sig tycker jag också passar med frågan från Isac i samband med jag tog bilden. En fråga som på sätt och vis är allvarlig i dagens snabba samhälle. Ser vi våra barn?

pinimage

"Ser du mig?"

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2011/01/19 - 22:34

    fr@sse - Ibland lyckas man fånga ett ögonblick….Mycket fin bild. En liten fråga: Du skrev att ni ev. skulle sälja soffan. Är kanske lite intresserad, beroende på pris och storlek. Du kan väl maila eller ringa, 0703738303 eller 0765765128.
    mvh fr@sse

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*