Förenade

pinimage
Du kom till mig i natt. Med dig hade du ett av dina älskade gosedjur, giraffen, och la dig bredvid mig. Det tog inte lång tid innan du andades lugnt och tryggt, du sov igen. Men innan dess hade du kört in din ena fot under mig och sökt min hand med din. Och där låg den – din lilla hand min. Kramandes.

Medan jag hörde hur din andning blev djupare och lugnare kom mina tårar. Inga tårar av sorg utan av djupaste kärlek och glädje. Att få känna din värme och kärlek Isac gjorde mig så varm och lycklig.

En ljusglimma träffade ditt vackra lilla ansikte, svagt. Men det räckte för att se min lilla ängel. Du var så fridfull. Finns det något vackrare än ett barn som sover? Jag kramade tillbaka din hand. Tänk om man på något sätt hade kunna stanna tiden. För just då, just då, ville jag inte vara på någon annan plats på jorden. Min älskade son. Om du bara visste hur vi längtat efter dig.

Tårarna fortsatte rinna för mina kinder och gjorde min kudde våt. För när man älskar någon så mycket som dig så är man SÅ rädd att förlora dig. Mina tankar for vidare i natten. Frågor utan givna svar studsade i mörkret.

Jag är rädd för världen du kommer möta Isac. Kommer den vara vänlig mot dig eller kommer den göra dig illa? Kommer din väg att vara rak eller kommer den ta lite krokar? Vem kommer mer att älska dig som vi, mamma och pappa, gör? Vem kan skada ett litet oskyldigt barn!?

Oavsett vad som händer Isac – sträck ut din hand som du gjorde i natt. Du ska alltid finna en hand att lägga den i. Jag kommer alltid finnas vid din sida – för alltid. Min älskade son.

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
 • 2012/11/05 - 19:49

  Anders - Vackert Bo!

  De vackraste stunderna är oftast de enklaste och du beskriver det väldigt vackert både i ord och bild!

  Visst är det så att man fruktar världen som våra barn kommer att möta.

  Jag kan ofta tänka att de saker som jag vill lära mina barn är saker som inte passar in i vårt samhälle. Saker som att gå sina egna vägar, se sitt och andra människors värde i det de är, inte låta sig stöpas i en och samma form

  //Anders

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*