Sara

Kom i dag hem från en underbar helg hos våra vänner Agneta, Martin, Arivd och Sara i Småland. Vädret var strålande och vi bjöds på trevlig umgänge med värdfamiljen samt Lisa, Peter, Philip och Fredrik som också var på besök. Vi har alla familjer det gemensamt att vi adopterat barn från Asien. Förutom god mat och sällskap fick vi även ”busa” med en fyrhjuling i skogen vilket Isac och pappa tyckte var fantastiskt roligt. Kameran var med och här är ett par smakprov främst på dottern Sara. Bilderna visar en liten allvarlig sårbar tjej men det är inte hennes normala sinnesuttryck 🙂 Tog med dessa för att jag själv tycker att det ibland kan ge en liten annan stuns än bilder där barn alltid ler. Avslutningsbilden är på deras häst, Siden, som har en liten cool stil…..

pinimage

pinimage
Sara och pappa Martin

pinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*