Jaktträning på Fjällgime

Den första maj fick jag tillfälle att följa med min arbetskamrat Niklas på träning med jakthundar. Inga skjutvapen var med utan här var det apportering- och lydnadsträning som stod på programmet. Träningen var förlagd på gården Fjällgime utan för Halmstad. Tyvärr så har jag haft allt för mycket att göra och inte hunnit få ut lite bildexempel förrän nu. Men håll tillgodo ni som väntat tålmodigt. Här är några exempel från dagen.

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2011/05/25 - 9:55

    Susanne Ericsson - Verkligen härliga bilder där ögonblicket är fångat.

  • 2011/05/25 - 17:11

    Eva - Hej
    Så fina bilder, väcker gammla fina minne då jag tränade mina labradorer.

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*