Bröllop Carl & Emma (Nr 2)

Som jag tidigare har skrivit så fotograferade jag ett brudpar den 11/6, Emma och Carl, och skrev att jag skulle lägga ut lite fler bilder. Ja, här är de 🙂 De har legat ute ett tag här men då lösenordsskyddat för att brudparet själva skulle få se och tycka till först. Bilderna är ett litet axplock från dagen som började med att vi var ute i Heagård och tog de första porträttkorten. Därefter bar det iväg till Holms kyrka för vigsel cermonin. Efter följande fest tog de själva över och jag for till mitt nästa uppdrag den dagen nere i Båstad.

Bilderna är lite blandat redigerade och jag ber om ursäkt för att det därför kan verka lite rörigt. Men tanken är att visa brudparet lite olika bildstilar då de själva ska ta hand om sin egen redigering då de får alla bilderna från dagen på DVD oredigerade. Återigen, tack Emma och Carl för er förtroende. Hoppas att ni ska bli nöjda med bilderna.

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*