Tillbaka…. äntligen

Jag har fått ett par frågor vad som hänt med min hemsida då den inte gått att nå fram till under veckan, se nedan. Ja, det som hänt är helt enkelt att mitt webbhotell blivit utslaget av översvämning pga regn…… Webbhotellet som jag använder, Surftown, ligger i Köpenhamn och i Lördags drabbads Danmarks huvudstad av ett skyfall som inte inträffat på mer än 400 år. På ca 3 timmar fick man lika mycket regn som man normalt får under 3 månader.

Tyvärr så hade inte webhotellet räknat med den här typen av extrema händelser och vem kan klandra dem. Dock så hade jag kanske räknat med att man hade en typ av beredskap att återställa problemet. Nu vet jag att de jobbat mer eller mindre dag och natt och har gjort en otrolig insats. På bloggen som de fortlöpande informerat om händelsen har en del sagt att de ska lämna Surftown men jag känner tvärtom. Tycker både nu och sedan tidigare att det är ett toppen webhotell till mycket bra pris. Veckans händelse har inte påverkat min uppfattning negativt utan snarare stärkt den. För det är ju inte när allt går bra och flyter man kan se hur bra en tjänst är utan när det börjar bli problem. Då har jag alltid fått snabb och relevant hjälp och nu kan jag bara lyfta på hatten för hur det skött problemet. Det är dock skönt att vara ”online” igen 🙂

pinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*