Isac – Blixtträning

Tog med Isac i kväll upp mot Frisagård i Gullbrandstorp för att testa och träna lite blixtfotografering med mina nya trådlösa PocketWizards. Men det blev en riktigt kort session då vi omedlbart blev anfallna av knott och diverse andra flygande otyg…… Isac efter ca 10 sek – ”När ska vi åka hem????!!!!” Men som den stränga fader jag är…. så tvingade jag honom att stå åtminstonde i 2 minuter så jag kunde ta ett par kort…. Vi får prova igen någon annanstans och tillfälle – nu är det i alla fall 4 veckors ledighet, semester 🙂

pinimage
2 st Canon speedlite 580EX II blixtar utlösta av 2 st PocketWizard FlexTT5 och MiniTT1 + AC3 Zone Control.
pinimage

Det är knott pappa.....

pinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*