Elin

I helgen som gick så var Isacs kusin Elin här med sin pappa Ronny, tillika min frus kära bror 🙂 Vi hade på Elins 18 års dag, som var för ett par månader sedan, gett henne en fotosession tillsammans med utskrivna bilder som födelsedagspresent. Så vi gav oss ut i lördags morse till Vilshärads strand samt en ny vända på kvällen. Totalt blev det säkert över 500 bilder och här är ett par smakprov. Tack Elin för en rolig dag och helg!

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*