Kusinerna (och familjen Sernemyr :-)

I dag var vi nere i Skarvik (som udden vid Vilshärads strand kallas) för att fotografera Isac med sina kusiner Noah, Siri och Elis. Vi började med en frukost och som vanligt är det helt underbart att äta den ute . Vi satt vid Strandgården och såg ut över Vilshäradstranden som nu ligger mer eller mindre öde. Därefter var planen att fotograferingen skulle börja och att vi skulle försöka få dem någolunda samlade. Ja, tjena… 🙂 Barn är ju som barn är – går INTE att säga att ”stå här, se hit, gör si eller så”. Dessa barn är även väl medveten om mig då vi har en relation och att jag fotograferar dem ofta. Något som inte heller underlättar….. gärna miner när jag riktar objektivet mot dem eller se bort. Men lite bilder fick vi i alla fall och här är lite exempel. Hela familjen Sernemyr fick även plats i några rutor 🙂

Jag har valt att redigera dem i huvudsak i en ton som inte alla kanske gillar eller är vana vid att se. Har eftersträvat att få dem lite gamla och bleka i tonen. Låt mig gärna veta vad du tycker om den här stilen – lägga en kommentar nedan, eller i Facebook (vet att en del kommer hit vida FB) eller maila mig. Är lite nyfiken på hur du upplever bildstilen.

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
 • 2011/08/22 - 20:49

  Lisa - Hej!
  Har hittat din sida på Fb. Kan bara säga att du tar helt underbara bilder och gillar tonen i bilderna. Både härligt att få läsa och se dina bilder. Mysigt med bilderna från Vilshäraf.
  Mvh Lisa Borgström från Vilshärad

 • 2011/08/22 - 23:41

  admin - Tack Lisa för din vänliga kommentar. Extra roligt att få det från en duktig fotograf som dig själv. Ja, naturen i Vilshärad är otrolig på många sätt och tacksamt att fotografera i 🙂 Ha en fortsatt bra dag! Mvh Bosse

 • 2011/08/23 - 19:26

  Jannika Sernemyr - Jättefina bilder Bosse!! Vi är jättenöjda, det blev ju många fina trots att barnen flög runt överallt. Kram från oss!!(Sernemyrs)

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*