Ing-Marie (Ingis) och Johnny nu gifta :-)

I dag har jag fotograferat brudparet Ing-Marie och Johnny. Herregud vad det har regnat vilket tyvärr omkullkastade våra planer att göra fotograferingen utomhus vid Särdals kvarn och nere vid havet. Som tur var så hade vi fått lov att vara inne i kvarnen vid dåligt väder vilket vi då naturligtvis tog möjligheten till. Jag är dock inte bekväm med att fotografera inomhus och när det är trångt. Tycker det är begränsande i form av utrymme och ljus. Men det är ju som det heter bara bita ihop och göra sitt bästa 🙂

När det bara var ca 15 min kvar av tiden vi hade avsatt så slutade de regna så vi for ju ut snabbt. Så några bilder fick vi utomhus. Vi bestämde även att om det inte regnade efter deras vigsel cermoni (som jag inte skulle bevaka) så skulle vi träffas nera vi havet. Och kan ni tänkta – det gjorde det inte! Så vi fick några extra bilder där nere också – även om jag hade önskat att vi hade mer tid där nere

Tack Ing-Marie och Johnny för en jätterolig dag!

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

 

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*