Mamma & Pappa

I söndags fick jag äntligen möjlighet att fotografera mina föräldrar (i Skälvik och på Vilshärads strand). Även om de bara bor ett par km bort (i Vilshärad) och vi träffas minst ett par gånger i veckan så har det inte varit lätt att få till det. Om det inte har varit sjukdomar som kommit emellan så har det varit annat. Första gången jag frågade var för ca 1 år sedan. Ja, tiden går…..

Mamma (Anita) och Pappa (Allan) har levt ett långt liv tillsammans. En samvaro som blir allt ovanligare nu för tiden. Jag vet att det inte alltid har varit lätt dem och som många andras relationer så har det varit toppar och dalar. Båda har även besegrat cancer och det har varit nära att jag och min bror fått ta farväl av dem tidigt. I dag börjar de närma sig de 80 båda – även om det är ett par år kvar. Mamma och Pappa – jag älskar er. Tack för att ni alltid finns där och för att ni är så underbara farmor och farfar för Isac.

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
 • 2011/09/07 - 0:59

  Anki - Vilka härliga bilder på dina föräldrar. Men ser hur kärleken lyser i deras ögon 🙂
  Ja man blir riktigt rörd….

  Ha det bra..Kram

 • 2011/09/07 - 8:31

  Lina - Håller med , riktigt vackra bilder. Fick oxå en tår i ögat. Hoppet om evig kärlek tänds <3

 • 2011/09/07 - 8:53

  Kerstin - Jag känner varken dej eller dina föräldrar men vilka underbara o vackra foton. Så roligt att ha! /Kerstin

 • 2011/09/07 - 17:45

  maritza - underbart vackra bilder!! Du är jätte duktig på att ta kort! Kram

 • 2011/09/07 - 19:06

  MarGitta Ring - Vilka fina och underbara foton du har tagit – så härligt att ha dom och titta på när dina föräldrar en inte finns längre – så mycke närhet och värme dom utstrålar – helt fantastiskt – Kram från mej<3

 • 2013/02/18 - 19:33

  Anders - Vackert Bosse! Underbar känsla och stämning i bilderna =D

  /Anders

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*