Isac – Vilshärad Strand

I kväll åkte vi ner till Vilshärads strand för att ta lite bilder på min son Isac. Känns som stranden börjar bli min naturliga studio 🙂 Men det började inte bra. Min blixt som jag hade med mig och som min fru hjälpte mig med vägrade att samarbeta. Troligtvis så börjar batterierna tryta så det blev ”bara” bilder i naturligt ljus Nåja, det är ju så många jobbar. Egentligen var jag heller inte på humör för att ta bilder och inte blev det bättre för att det strulade. Men vi har en härlig son. Han är så naturligt glad och fantastiskt så jag kunde ju inte gärna bara sluta. Det var bara att fortsätta 🙂

Så i kväll har jag suttit och lekt lite med bilderna i datorn och blandat lite olika stilar. Ja, jag vet, jag är inte konsekvent. Men för mig är det roligt att laborera med olika bildstilar och toner. Och det är ju jag som bestämmer när det inte är kundrelaterat :-). Ha det alla – tack för att ni tittar in!

pinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimagepinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg
  • 2013/02/18 - 19:39

    Anders - Underbara porträtt på en mycket vacker liten människa!

    /Anders

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*