Ny Hemsida!

Ja, nu är det då äntligen dags att få ”sjösätta” min nya hemsida Anno 2015 efter haft samma design i snart 5 år. Min tanke med min nya hemsida är att hålla den väldigt ren och avskalad där bilderna och texter får ta plats. Allt ”lull lull” vill jag skala bort. Det finns en del som jag ska komplettera med. Det som bland annat saknas är en portfolio/gallerier med bilder från mina år som fotograf. Jag hoppas att jag inom inte en allt för lång framtid ska få tiden att sätta mig ner med det. Är tyvärr tiden som vanligt tar plats. Jag hoppas att du ska tycka om den. Ge mig gärna feedback på bosse(at)bossefoto.se eller skriv en kommentar här på sidan 🙂

nyhemsidapinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*