Petra & Kristof nu gifta :-)

Så där ja, nu har Petra och Kristof sagt ja till varandra och jag har fotograferat mitt första riktiga bröllop utanför min bekantskapskrets. Det var ett fantastiskt vackert bröllop och brudpar. I kyrkan bjöds det både på rockigt intro och vacker saxofonmusik. Jag hann dock inte njuta av allt av förklarliga skäl. Fotograferingen efter bröllopet gjorde vi vid stranden i Laxvik. Vädret var på vår sida och bjöd på sol och värme. Kommer lägga upp fler bilder efter hand men här är en första ”tjuvtitt”. Visst är de ett vackert par. Förutom det är de otroligt trevliga och levande 🙂 Önskar dem all lycka på sin gemensamma färd i livet.

pinimage

Nygifta

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*