Ny logo

Ärligt talat så skäms jag för min dåliga uppdatering av min blogg. Jag måste verkligen försöka bättra mig för det händer i alla fall lite i mitt fotoliv 🙂 Har bl a nyligen avslutat en fotosession av C-M Carlsson som är/var pianobar pianist på Hotel Tylösand på uppdrag åt Hallandstrafiken. Men de bilderna kan jag ännu inte lägga ut då Hallandstrafikens magasin först måste komma ut. Har även haft lite andra uppdrag med bl a barn- och familjefotografering. Lite av de bilderna kommer jag lägga ut inom kort exempel på.

Men som rubriken säger så har jag nu tagit fram en ny logo. Jag har även valt att ta bort firmanamnet Bo Johansson Photography till att bara marknadsföra mig med min nya logotyp och bossefoto.se. Min tanke var att jag ville ha en enkel och ren logo och som jag även lätt ska kunna lägga in som vattenstämpel på mina bilder. Ja, här är den – vet inte vad ni tycker men nu får jag nog hållas med den ett tag 🙂pinimage

Dela på FacebookPin Site ImageTweet detta inlägg

Din epost blir aldrig publiserad eller visad. Märkta fält krävs. *

*

*